Overige video's

Pasta pesto rosso met spinazie en geitenkaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten intussen in een droge, hete koekenpan.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de spinazie en knoflook circa 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng de pesto door de pasta.
  4. Schep de spinazie en pijnboompitten met de helft van de geitenkaas erdoor. Bestrooi de pasta met de rest van de geitenkaas.

Bereidingstip

Neem grof gehakte walnoten of amandelen in plaats van pijnboompitten voor dit recept.

Vervang de geitenkaas in deze pasta pesto door ricotta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.