Overige video's

Pasta pesto met groene groenten
Pasta pesto met groene groenten
(18)

Pasta pesto met groene groenten

Maak vanavond eens de klassieke pasta pesto met lekker veel groene groente, zoals broccoli, courgette en sperziebonen. Deze snelle pasta is klaar in 15 minuten. Ideaal!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 1050 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
67 g
12 g
Vezels 10 g
Zout 0,8 g

Bereiden

  1. Kook de fusilli beetgaar en giet af. Verhit intussen 3 eetlepels olie en roerbak de broccoli, courgette en sperziebonen circa 8 minuten op middelhoge stand. Voeg de helft van de knoflook toe, neem de pan van de warmtebron en schep een paar keer om.
  2. Pureer de overige knoflook, amandelen, pijnboompitten, kaas, basilicum, azijn, suiker, peper en rest van de olijfolie tot een pesto.
  3. Roer de pesto door de pasta en meng goed. Schep de groenten erdoor.

Bereidingstip

Voeg eventueel overgebleven groene kruiden, rucola of spinazie toe aan de pesto in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1050 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
67 g
12 g
Vezels 10 g
Zout 0,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.