Overige video's

Pasta penne met walnoten en rucolapesto

8 eenvoudig hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Maal de walnoten met de rucola, de tijmblaadjes, de knoflook en de olijfolie tot een gladde pasta en breng op smaak met zout en peper. Roer de Parmezaanse kaas erdoor.
  2. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing en giet ze af. Spoel onder koud water af tot ze lauw zijn en schep de pesto erdoor.
  3. Verdeel over hoge glaasjes of schaaltjes, zet een takje tijm erin en serveer met een vorkje.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.