Overige video's

Pasta pancetta met komkommer en mozzarella

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta met zout beetgaar en giet deze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Rooster de pancetta in een droge hete koekenpan krokant en zet deze apart.
  3. Klop voor de dressing de mayonaise los en klop er vervolgens de andere ingrediënten door.
  4. Schep de komkommerreepjes, de ijsbergsla, de mozzarella en de gehakte basilicum door de pasta en meng de dressing erdoor.
  5. Garneer met de pancetta en blaadjes basilicum.

Variatie

Vervang pancetta door ontbijtspek. Voeg gehalveerde kerstomaatjes of reepjes gedroogde tomaat op olie en zwarte olijven extra toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.