Overige video's

Pasta ‘Niçoise’

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g

Bereiden

  1. Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met zout en peper door de olijfolie.
  2. Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 5 minutende sperziebonen bij de pasta. Giet pasta en bonen af.
  3. Schep het oliemengsel, de tomaten, de olijven en de tonijn door de pasta.
  4. Garneer met de eieren en bestrooi met peterselie.

Variatie

Vervang sperziebonen door diepvriesdoperwten. Voeg eens 1 eetlepel kappertjes of zes, in reepjes gesneden, ansjovisfilets toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.