Overige video's

Pasta ‘Niçoise’
Pasta ‘Niçoise’
(5)

Pasta ‘Niçoise’

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met zout en peper door de olijfolie.
  2. Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 5 minutende sperziebonen bij de pasta. Giet pasta en bonen af.
  3. Schep het oliemengsel, de tomaten, de olijven en de tonijn door de pasta.
  4. Garneer met de eieren en bestrooi met peterselie.

Variatie

Vervang sperziebonen door diepvriesdoperwten. Voeg eens 1 eetlepel kappertjes of zes, in reepjes gesneden, ansjovisfilets toe.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.