Overige video's

Pasta met zeevruchten en radijs

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)

Bereiden

  1. Was de radijsjes met blad. Snijd het groen iets kleiner en snijd de radijsjes in vieren of in plakjes.
  2. Kook de pasta met zout. Verhit de boter en fruit hierin de ui.
  3. Schep de vis erdoor en bak 2 minuten mee.
  4. Voeg de crème fraîche en radijsjes toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan.
  5. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de helft van het radijsblad en de vissaus voorzichtig door de pasta.
  6. Garneer met de rest van het radijsblad.

Variatie

Vervang de zeevruchtencocktail door 2 blikjes tonijn. Maak de saus iets pittiger en voeg 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje) toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.