Overige video's

Pasta met wortelspaghetti en roomsaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
19 g
Vezels 8 g
Zout 0,5 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de wortel circa 15 minuten tot deze zacht en licht gekleurd is.
  2. Voeg de knoflook toe en bak op een lage stand circa 5 minuten mee. Voeg de room toe.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar en voeg deze met 250-350 ml kookvocht toe aan de wortelsaus. Verwarm de pasta al roerend circa 4 minuten mee, tot de saus iets is ingedikt en de pasta de saus goed heeft opgenomen.
  4. Neem de pan van de warmtebron en voeg de citroenrasp en -sap toe. Roer goed door.
  5. Draai de pasta op een grote (vlees)vork en leg vervolgens voorzichtig op de borden. Bestrooi met de kaas en serveer direct.

Bereidingstip

Voeg voor een twist aan dit recept 2 theelepels komijnzaad toe aan de saus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
19 g
Vezels 8 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.