Overige video's

Pasta met vis en venkel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Hoofdingrediënten Penne (59) Venkelknol (110)

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en houd apart.
  2. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  3. Kook de venkel circa 3 minuten, giet af en vang het kookvocht op.
  4. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui. Meng de ui met de rozijnen, de helft van de pijnboompitten, de helft van de ansjovis, de helft van de sardines en een beetje kookvocht van de pasta.
  5. Schep de pasta er luchtig door. Verdeel de rest van de ansjovis en sardines erover. Bestrooi met de peterselie en de overige pijnboompitten. Garneer met partjes citroen.

Variatie

Vervang sardines door gerookte makreel of tonijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Hoofdingrediënten Penne (59) Venkelknol (110)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.