Overige video's

Pasta met tonijn, kerstomaten en rucola

2 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g

Bereiden

  1. Kook de pasta in ca. 8 minuten beetgaar en giet deze af. Snijd de rucola iets kleiner.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok. Fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Schep versgemalen peper, zout, tonijn en cherry-/kerstomaatjes erdoor. Warm goed door.
  3. Voeg de pasta toe en warm weer goed door. Meng de rucola erdoor en bestrooi het gerecht met kappertjes.

Variatie

Vervang tonijn door reepjes gerookte zalm. Neem in plakjes gesneden olijven in plaats van kappertjes.

Wijnadvies

Vormt een smakelijke combinatie met elke frisse, mediterrane witte of roséwijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.