Overige video's

Pasta met tonijn en geroosterde groenten

5 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de tomaten, paprikarepen en rode ui op de bakplaat. Sprenkel er olijfolie en knoflook over en rooster de groenten 15-20 minuten. Schep tussendoor een keer om.
  2. Kook intussen de pasta beetgaar. Giet deze af en laat goed uitlekken. Schep er in de pan de tonijn, pesto, groenten en zout en peper door.
  3. Schep er een portie uit om mee te nemen als salade (zie tip). Verwarm de rest van de pasta met tonijn en groenten en schep er de tomatenketchup door.

Bereidingstip

Maak een picknicksalade van de achtergehouden pasta. Voeg er een handje rucola aan toe, iets kleiner gesneden. En 1 eetlepel gehalveerde olijven, zonder pit of 2 eetl. geroosterde pijnboompitten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.