Overige video's

Pasta met tonijn, broccoli en bosui

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar en kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee.
  2. Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken. Doe terug in de pan en voeg de ricotta, kaasblokjes en pesto toe.
  3. Verwarm zachtjes 2 minuten tot de kaas begint te smelten.
  4. Schep de bosui en tonijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de citroenpartjes.

Variatie

Vervang broccoli door diepvries doperwten en bosui door smalle reepjes prei of grof gesneden rucola. In plaats van boerenkaas en pesto is mosterdkaas ook lekker. Neem tomatensaus in plaats van ricotta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.