Overige video's

Pasta met tonijn, appel en tomaat

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de appel toe en bak deze even mee.
  2. Giet de gezeefde tomaten erbij en schep de tonijn, Italiaanse kruiden en zout en peper erdoor.
  3. Kook intussen de pasta met zout beetgaar. Giet deze af. Serveer de saus bij de pasta en strooi de tomatenblokjes erover.

Variatie

In plaats van tonijn zijn sardines ook lekker. Vervang de appel eens door mini-bloemkoolroosjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.