Overige video's

Pasta met tomaten-auberginesaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de ui. Schep de bleekselderij en de winterwortel erdoor en bak deze even mee.
  2. Voeg de tomatenblokjes met sap en zout en peper toe en stoof de saus 15 minuten. Kook intussen de pasta.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en roerbak hierin de aubergine goudbruin en gaar. Laat ze daarna op keukenpapier uitlekken.
  4. Meng de saus door de pasta. Strooi de aubergine, de peterselie en de kaas erover.

Variatie

Vervang geitenkaas door belegen boerenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.