Overige video's

Pasta met spinazie en spekjes
Pasta met spinazie en spekjes
(8)

Pasta met spinazie en spekjes

Dit recept gaat nooit vervelen: pasta met spinazie en spekjes. Een lekkere romige pasta, makkelijk om te maken en ook nog eens snel klaar. Dit recept kan iedereen maken!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 810 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
17 g
Vezels 6 g
Zout 2,8 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete hapjespan en houd apart. Bak de spekreepjes in de hapjespan krokant.
  2. Voeg de olijfolie en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Schep eventueel de room­kaas erdoor. Schep op de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

Bereidingstip

Vervang de roomkaas in deze pasta door kruidenroomkaas. ­

Voeg 2 teentjes fijngehakte knoflook toe aan de spinazie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 810 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
17 g
Vezels 6 g
Zout 2,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.