Overige video's

Pasta met salami en bleekselderij

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
26 g

Bereiden

  1. Snijd de plakken salami in kleine blokjes. Bak de ui in boter zacht en glazig.
  2. Kook de bleekselderij ongeveer 5 minuten. Laat uitlekken. Kook de pasta in iets gezouten water beetgaar.
  3. Verwarm, terwijl de pasta kookt, de slagroom en roer de bleekselderij, de gebakken ui en de salamiblokjes erdoor.
  4. Doe de uitgelekte pasta in een verwarmde schaal. Roer de saus door de pasta. Strooi er komijnzaad over.

Wijnadvies

Heerlijk met een droge rosé erbij, uit bijvoorbeeld Italië, de Provence of de Loire (9-11ºC). Of stap over op een witte Italiaanse Soave of Orvieto (9-11°C).

Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
26 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.