Overige video's

Pasta met romige saus, beenham en oesterzwammen

Print

Bereiden

  1. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Verhit de boter en fruit hierin de sjalot circa 3 minuten.
  2. Voeg de wijn en room toe en laat een paar minuten inkoken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en voeg de hamreepjes toe. Laat niet verder koken.
  3. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit tegelijkertijd de olie in een koekenpan en bak de oesterzwammen en knoflook op hoge stand aan beide kanten mooi bruin. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Giet de spaghetti af en schep de roomsaus erdoor. Serveer in diepe borden en schep de oesterzwammen erbovenop.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.