Overige video's

Pasta met puntpaprika en gorgonzola

Pastaliefhebbers opgelet! Deze vegetarische pasta met puntpaprika en gorgonzola is makkelijk om te maken en een ideaal recept om doordeweeks te koken dus. Verrassend in dit recept zijn de rozijnen. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 91 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
17 g
Vezels 7 g
Zout 1,8 g
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de paprika en rozijnen toe en bak een paar minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de azijn toe en bak tot de azijn is verdampt en opgenomen door de rozijnen. Voeg de gorgonzola, roomkaas en wat kookwater van de pasta toe aan de saus. Roer tot de gorgonzola en roomkaas zijn gesmolten.
  3. Giet de pasta af, voeg toe aan de saus en verwarm nog circa 2 minuten, tot de pasta helemaal bedekt is met de saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 91 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
17 g
Vezels 7 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.