Overige video's

Pasta met pompoen en rauwe ham

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg 2 eetlepels peterselie en de pompoen toe en bak dit circa 2 minuten mee. Bestrooi met zout, versgemalen peper en nootmuskaat.
  3. Giet er 150 ml bouillon bij en kook zachtjes circa 10 minuten tot de pompoen zacht is. Voeg zonodig meer bouillon toe.
  4. Kook de spaghetti. Roer de ham en de room door het pompoenmengsel en verwarm mee. Schep de saus op de spaghetti en bestrooi met de rest van de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.