Overige video's

Pasta met peultjes, citroen en verse kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Halveer de peultjes eventueel, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  3. Snijd de rucola eventueel iets kleiner.
  4. Verwarm de olijfolie met het citroensap en de peultjes.
  5. Voeg zout en peper toe en schep de pasta, de rucola en de ricotta erdoor.
  6. Serveer de pasta bestrooid met Parmezaanse kaas.

Variatie

Combineer peultjes met doperwten. Neem in plaats van ricotta hüttenkäse of verse roomkaas.

Wijnadvies

Een fris gerecht vraagt om een wijn met een fris karakter, zoals witte Bordeaux van Bellevue Rougier of Jean Sablenay Sauvignon Blanc. Maar laten we ook de droge witte huiswijn niet vergeten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.