Overige video's

Pasta met kip, groene groenten en Goudse kaas

12 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Blancheer intussen de broccoliroosjes 2 minuten en giet ze af.
  2. Bak de kipfilet bestrooid met zout en peper en de knoflook in 4 eetlepels olijfolie 10 minuten in een wok of hapjespan. Meng de pesto erdoor.
  3. Schep de broccoli, de rucola, de balsamicoazijn en de afgegoten pasta luchtig door het kipmengsel.
  4. Serveer de pasta met de kers-tomaten en de kaas en sprenkel de rest van de olijfolie erover. Het gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.

Variatie

Vervang 200 gram kipfilet door reepjes salami of Parmaham. Neem in plaats van broccoli diepvries doperwten en vervang Goudse kaas door plakjes mozzarella of gorgonzola.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.