Overige video's

Pasta met kip, geitenkaas en doperwten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
19 g

Bereiden

  1. Kook de kipfilet in de bouillon in een gesloten pan in ca. 20 minuten gaar. Schep de kipfilet met een schuimspaan uit de bouillon en snijd hem in blokjes of reepjes.
  2. Kook de pasta gaar in de bouillon. Kook de laatste 5 minuten de doperwten en courgette mee.
  3. Verwarm de slagroom in een steelpan. Giet de pasta en groentes af, laat uitlekken en doe ze in een schaal.
  4. Schep er de zongedroogde tomaatjes en de pesto door. Roer er de blokjes kip en de slagroom door, breng op smaak met zout en versgemalen peper en bestrooi het gerecht met de verkruimelde geitenkaas.

Variatie

Vervang de geitenkaas door versgeraspte Parmezaanse kaas.

Wijnadvies

Schenk hier een soave, orvieto of verdicchio bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.