Overige video's

Pasta met groene groenten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
13 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar in water met zout. Stoom intussen boven een pan kokend water in een vergiet of stoommandje de broccoli, courgette en peultjes 5-7 minuten tot ze beetgaar zijn.
  2. Kook de doperwten 3 minuten, giet af en spoel er koud water over.
  3. Verwarm de olie met de bouillon. Voeg de groenten toe, schep om en verwarm. Giet de kookroom erbij en voeg de gemengde kruiden, zout en peper toe. Verwarm zonder te koken.
  4. Giet de pasta af. Schep de groentesaus op de pasta en verdeel de kaas erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Madelief 08-06-2018
Ook heerlijk met geraspte Emmentaler ipv gorgonzola.