Overige video's

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen
Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen
(30)

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g

Bereiden

  1. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  2. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  3. Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.