Overige video's

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g

Bereiden

  1. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  2. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  3. Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.