Overige video's

Pasta met champignons en rucola

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Champignon (100) Rucola (241)

Bereiden

  1. Snijd de champignons in vieren.
  2. Kook de pasta.
  3. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  4. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee.
  5. Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor.
  6. Verwarm zonder te koken.
  7. Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.

Bereidingstip

Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus.

Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Champignon (100) Rucola (241)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.