Overige video's

Pasta met broccoli, peultjes en spinazie

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
18 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de ui, bleekselderij en broccoli circa 5 minuten op een hoge stand. Roer regelmatig.
  3. Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat deze slinken. Voeg de peultjes toe en bak 2-3 minuten mee.
  4. Voeg de bouillon en roomkaas toe en roer circa 3 minuten tot de roomkaas is gesmolten. Giet de pasta af, laat uitlekken en roer de pasta door de saus.
  5. Neem de pan van de warmtebron, voeg citroenrasp en -sap toe en meng goed. Bestrooi de pasta met de pijnboompitten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
18 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.