Overige video's

Pasta met broccoli en ansjovis
Pasta met broccoli en ansjovis
(0)

Pasta met broccoli en ansjovis

Dit recept is makkelijk te maken en écht zo klaar. Het broodkruim met de kaas is heerlijk erover. Geen liefhebber van ansjovis? Vervang de ansjovis dan door zalm! Een fijn gerecht voor doordeweeks.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd de broccoli toe en kook mee.
  2. Hak 1 teentje knoflook grof. Verhit 2 eetlepels van de olie en bak hierin de gehakte knoflook met de broodkruimels goudbruin. Schep op een bord en meng met de Parmezaanse kaas.
  3. Pers de overige knoflook. Verhit de overige olie in de pan en bak hierin de geperste knoflook en de ansjovisfilets met 2 eetlepels van de ansjovisolie circa 2 minuten, tot de ansjovis smelt.
  4. Voeg de pasta en broccoli toe, schep door elkaar en breng op smaak met peper. Bestrooi met de kaaskruimels.

Bereidingstip

Vervang de ansjovis in dit recept door reepjes gerookte zalm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.