Overige video's

Pasta met bramen en blauwe kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
11 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de kookroom en gorgonzola toe en verwarm op lage stand zonder te koken.
  2. Giet de pasta af en schep met de bramen luchtig door het room-kaasmengsel.
  3. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en bestrooi de pasta ermee voor het serveren.

Bereidingstip

Voeg 200 gram champignons, in plakjes, of ringetjes prei toe na het fruiten van de ui en knoflook.

Neem in dit recept in plaats van bramen blauwe bessen of peer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.