Overige video's

Pasta met bospaddenstoelen en rauwe ham

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta met zout beetgaar. Bak de ham in een droge pan krokant. Snijd de grotere paddenstoelen iets kleiner.
  2. Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de knoflook, rode peper en ui circa 3 minuten. Bak de paddenstoelen op een hoge stand circa 3 minuten mee.
  3. Meng de rest van de olijfolie met de pesto. Serveer de pasta met de paddenstoelen. Besprenkel met de pesto-olie en bestrooi met de ham en Parmezaanse kaas.

Variatie

Vervang rauwe ham door gekookte ham of magere gerookte spekblokjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.