Overige video's

Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g

Bereiden

  1. Kook de bloemkool en broccoli 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Kook de pasta beetgaar. Rooster de zonnebloempitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op.
  3. Roerbak de knoflook, bloemkool en broccoli in de olijfolie. Voeg de helft van de pitten, de gedroogde tomaten de tonijn toe en roerbak 3 minuten. Schep de pasta erdoor en bestrooi voor het serveren met de rest van de zonnebloempitten. Besprenkel eventueel met nog wat tonijn- of tomatenolie.

Variatie

Vervang tonijn door sardines uit blik. In plaats van pasta is couscous ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.