Overige video's

Pasta met aubergine, paprika en tomaat

Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 6 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Maal het brood tot grove kruimels in een blender of keukenmachine en houd apart. Kook de pasta beetgaar.
  2. Verhit intussen 3 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de knoflook, aubergine, paprika en ui 4-5 minuten. Voeg de tomaten toe en bak ze 3-4 minuten mee.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin het broodkruim krokant. Giet de pasta af en schep deze met de yoghurt, kruiden, zout en peper door het groentemengsel.
  4. Schep het gerecht in diepe borden en bestrooi met het broodkruim en wat rucola.

Bereidingstip

Vervang de Griekse yoghurt door ricotta of mozzarella.

Neem pijnboompitten in plaats van broodkruim.

Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 6 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.