Overige video's

Pasta con zucchine

Op zoek naar een pastarecept met courgette? Deze pasta valt echt bij iedereen in de smaak, ook bij kinderen! Het gerecht is smeuïg, maar tegelijkertijd ook licht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Vezels 3 g
Zout 2 g
Print

Bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan of ruime koekenpan en fruit hierin de sjalot 2-3 minuten. Voeg een kopje water en het bouillonblokje toe. Schep de courgette, zout en peper erdoor en laat 10-12 minuten zachtjes smoren.
  2. Kook de farfalle beetgaar in water met 1 theelepel zout. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de pasta met de munt door het courgettemengsel. Verwarm nog circa 2 minuten.
  3. Verdeel de pasta over warme borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Vervang (een deel van) de Parmezaanse kaas in dit recept door ricotta.

Ook heel lekker met peterselie in plaats van munt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Vezels 3 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.