Overige video's

Pasta Bolognese met groene salade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak deze 2-3 minuten mee.
  3. Schep het gehakt erbij en roerbak dit tot het rul is.
  4. Voeg de courgette, tomaten met sap en balsamicoazijn toe en kook zachtjes 8-10 minuten.
  5. Kook intussen de pasta beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de basilicum.
  6. Rooster voor de salade de noten in een droge hete koekenpan.
  7. Besprenkel de avocado met citroensap en meng met de sla en de druiven.
  8. Roer de rest van de ingrediënten tot een dressing. Verdeel deze over de salade en bestrooi met de noten.
  9. Serveer de salade bij de pasta bolognese.

Bereidingstip

Breid de salade uit met gorgonzola of geitenkaas.

Variatie

Vervang de groenten in de bolognesesaus door 400 gram Italiaanse roerbakgroenten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.