Overige video's

Pasta & fagioli

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook circa 1 minuut. Voeg de spekreepjes toe en bak deze knapperig.
  2. Voeg de bouillon, gezeefde tomaten, alle bonen, rozemarijn en laurier toe en roer door. Laat de soep circa 20 minuten pruttelen.
  3. Kook vervolgens de pasta in circa 7 minuten gaar in de soep. Voeg de basilicum toe en serveer in diepe borden. Bestrooi eventueel met wat Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Eet je deze pasta & fagioli buiten Napels, dan zitten er geen cannellini- maar borlottibonen in.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.