Paas recepten

Een weekend lang genieten

Het is Pasen! Hoe je daar optimaal van geniet? Stap 1: Tover je huis om tot feestelijk voorjaarshuis met onze printables en decoratietips. Stap 2: Nodig je vrienden of familie uit voor een paasbrunch. Of maak je er liever een ongedwongen paasborrel van? Een high tea of paasdiner kan natuurlijk ook. Of ga gezellig gourmetten. Stap 3: Sla genoeg lekkers in en leef je uit in de keuken. Dat wordt twee dagen lang volop genieten! Wat je ook gaat doen, met onze handige tips, originele ideeën en heerlijke paasrecepten maak je er zonder moeite een geweldig feest van.

Lekker opstarten

Paasontbijt en -brunch

Gezellig theeleuten

Paas high tea

Happen & proosten

Paasborrel

Aan het paasdiner

Paasmenu & gourmet

Voor de zoetekauw

Paasgebak

Eitje anders

Creatief met ei

Pasen met kids

Paasontbijt op school, eieren zoeken en ze vervolgens lekker opeten: de paasdagen zijn een groot feest voor kinderen. Op onze kids pagina vind je meer dan 200 heerlijke receptjes die geschikt zijn om samen met je kleintje te maken óf om mee te nemen naar het schoolontbijt. Of ga aan de slag met onze knutseltips. Eén ding is zeker: ook voor de kinderen wordt Pasen een geweldig feest!

Voor jong en oud

Paasdecoratie

Je hoeft geen volleerd interieurstylist te zijn om je huis helemaal paasproof te maken. Met onze zelfgemaakte decoraties – op basis van materiaal dat je toch al in huis hebt – is dat een eh.. eitje! Ga snel aan de slag en tover je huis binnen een mum van tijd om in een voorjaarshuis.

De leukste paasdecoratie maak je zelf!

Winactie

Geen paasdagen zonder een feestelijk paasmenu. Uit welke Boodschappen-gerechten bestaat jouw paasmenu dit jaar? Kies uit bijna 5600 recepten een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht uit en laat ons vooral ook weten waarom je uiteindelijk voor deze gerechten hebt gekozen. Onder de leukste inzendingen verloten we 25x een gevuld paasmandje t.w.v. € 25,-!

De winnaars zijn bekend!

Kookvideo's om te smullen