Overige video's

Parelcouscous niçoise
Parelcouscous niçoise
(15)

Parelcouscous niçoise

Salade niçoise met een twist! Gebruik eens parelcouscous in dit lekkere recept en waan je even in Frankrijk. Dit gerecht is zowel warm als koud heerlijk.
Categorie lunch, hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
  2. Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan circa 8 minuten. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
  3. Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Mariska 03-02-2022
Dit recept vanavond klaargemaakt met gewone couscous. Helaas bij onze Boni geen parel couscous. Maar desondanks verrassend lekker recept. Komt vaker op tafel bij ons
Mariska
03-02-2022
Dit recept vanavond klaargemaakt met gewone couscous. Helaas bij onze Boni geen parel couscous. Maar desondanks verrassend lekker recept. Komt vaker op tafel bij ons
Lees meer