Overige video's

Paprikasoep met rundvlees, kidneybonen en tomaat

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een grote soeppan en fruit de uien op een lage stand in circa 5 minuten lichtbruin.
  2. Voeg de paprikablokjes, de knoflook en de specerijen toe en roerbak nog een paar minuten.
  3. Voeg de tomatenpuree en -blokjes toe en bak een paar minuten verder.
  4. Neem een paar grote lepels van de soep uit de pan en pureer deze met een staafmixer.
  5. Doe de gepureerde soep weer terug in de pan en voeg de bouillon met vlees, 500 ml water, het bouillonblokje, de vermicelli en de kidneybonen toe.
  6. Breng weer aan de kook en laat op een lage stand circa 10 minuten zachtjes pruttelen.

Bereidingstip

Lekker met bruin stokbrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.