Overige video's

Paprikapesto met ricotta

1 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 815 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
71 g
13 g
Vezels 4 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119)

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan lichtbruin. Pureer ze in een keukenmachine of met een staafmixer met de knoflook, paprika's, cayennepeper, ricotta en zout.
  2. Giet de olijfolie er in een straaltje bij en meng goed.
  3. Lekker bij geroosterd vlees zoals lamsvlees en biefstuk of bij vleeswaren als rosbief en carpaccio.

Bereidingstip

Combineer de geroosterde paprika's in dit recept met zongedroogde tomaatjes.

Vervang de ricotta door zachte geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 815 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
71 g
13 g
Vezels 4 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.