Overige video's

Paprikachutney
Paprikachutney
(0)

Paprikachutney

Categorie klein gerecht, bijgerecht
Personen 8 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Breng in een pan met dikke bodem de paprika, ui, witte wijnazijn, suiker, blanke rozijnen, kaneelpoeder, tijm en een snufje zout aan de kook.
  2. Laat zachtjes 15 minuten inkoken en roer af en toe. Test de dikte door een lepeltje op een koud bordje te scheppen: chutney is wat steviger dan jam.
  3. Schep de warme chutney in een schone pot met deksel en laat die omgekeerd afkoelen. Lekker bij vlees of geitenkaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.