Overige video's

Paprika-tomatensalade met mozzarella

8 gemiddeld hapje, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de paprika's in repen van 1 cm.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprika 6 minuten.
  3. Halveer de tomaatjes en bak ze 3 minuten mee.
  4. Schep de paprikamix en tomaten in een schaal.
  5. Meng de pesto met 2 eetlepels olijfolie en de zwarte olijven.
  6. Scheur het ciabattabrood in stukken.
  7. Schep de dressing met de olijven en ciabatta door het paprikamengsel.
  8. Verdeel stukjes mozzarella over de salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.