Overige video's

Paprika-sjalot-kikkererwtenpuree met vegaschnitzels en tortillachips

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
5 g
Vezels 12 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Verwarm de kikkererwten zonder te koken en giet ze af. Pureer de kikkererwten met de paprika's, sjalotjes, komijn, chilipoeder, koriander en 2 eetlepels olijfolie.
  2. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de schnitzels of burgers in 3-4 minuten per kant goudbruin en gaar.
  3. Serveer de groentepuree met de schnitzels en een partje limoen. Serveer de tortillachips en sla erbij.

Wijnadvies

Groen licht voor Green Grüner Veltliner bij de vegaschnitzels.

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
5 g
Vezels 12 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.