Overige video's

Paprika-quesadilla

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
20 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 150ºC. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de paprikablokjes, rode ui en chilipoeder 3-4 minuten.
  2. Schep de tomatenblokjes en 1 eetlepel koriander erdoor.
  3. Schep dit mengsel uit de pan en voeg de rest van de olie toe aan het bakvet. Leg een tortillawrap in de pan, verdeel er 2 eetlepels geraspte kaas over met daarop 1/4 van het paprikamengsel en verdeel daarover weer 2 eetlepels kaas. Dek af met een tweede tortilla en bak circa 2 minuten tot de onderkant goudbruin is.
  4. Keer de quesadilla om en bak nog even. Houd warm in de oven en bak zo nog 3 quesadilla's.
  5. Meng de zure room met het paprikapoeder.
  6. Snijd de quesadilla's in punten en serveer met de zure room. Bestrooi met de rest van de koriander.

Variatie

Neem roomkaas in plaats van geraspte kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ellen de Graaf-Wouters 27-05-2016
Het gerecht heb ik van de week gemaakt was wel lekker maar we misten een stukje vlees bij het gerecht. Dus de volgende keer maar een lekker stukje vlees of kip erbij.