Overige video's

Pannenkoekwrap met hummus, feta en groenten

Gebruik een pannenkoek als wrap en vul met allerlei lekkers. Weer eens wat anders op je hartige pannenkoek.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
10 g
Vezels 12 g
Zout 2,2 g
Print

Bereiden

  1. Klop een beslag van het meel, bakpoeder, oregano, de eieren, 350 ml water, zout en peper. Laat een paar minuten rusten. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  2. Verhit een paar druppels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Klop het beslag nogmaals door en bak van een kwart van het beslag een dikke pannenkoek. Bak aan beide kanten op middelhoge stand mooi bruin en laat op een bord glijden. Bak zo nog 3 pannenkoeken.
  3. Bestrijk de pannenkoeken met de hummus en beleg met de paprika, komkommer, ui en feta. Bestrooi met de pijnboompitten en munt. Vouw de wraps dubbel en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
10 g
Vezels 12 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Henk de Vries 22-06-2021
Wat een heerlijk gezond recept!