Overige video's

Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Voedingswaarde p.p.
Energie 880 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Print

Bereiden

  1. Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg 500 ml melk toe. Roer met een garde of mixer tot een glad beslag.
  2. Voeg al roerend de rest van de melk, de eieren en de olie of boter toe. Laat een koekenpan goed heet worden.
  3. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
  4. Besmeer de pannenkoek met 1 eetlepel honing. Beleg met wat rucola, geitenkaas en walnoten. Bestrooi met de tijm en rol de pannenkoek op.

Bereidingstip

Houd je pannenkoeken over? Eet ze de volgende dag met stroop als lunch.

Voedingswaarde p.p.
Energie 880 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.