Overige video's

Pannenkoekroos

2 eenvoudig nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (97)

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de zoete dukkah en doe deze in een schaaltje.
  2. Laat voor de theedip de groene thee ongeveer 5 minuten trekken in het gekookte water en knijp daarna de zakjes uit. Meng koffiemelk en limoensap door de thee en doe de dip in een schaaltje.
  3. Klop voor de pannenkoeken de pannenkoekenmix met de helft van de melk tot een glad mengsel. Voeg de rest van de melk, het ei, de poedersuiker, het bietensap en een snufje zout toe en klop tot alle klontjes zijn verdwenen.
  4. Smelt een klontje boter in een koekenpan en bak twee pannenkoeken. Laat de pannenkoeken even afkoelen.
  5. Leg ze op elkaar en snijd ze vanuit het midden naar de zijkant in. Rol de pannenkoeken op tot een roos. Zet de rozen in een kopje en serveer met de groene theedip en zoete dukkah.

Variatie

Vervang bietensap door tomatensap of druivensap. Neem in plaats van pistachenootjes blanke amandelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (97)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.