Overige video's

Pannenkoeken sinaasappel-envelopjes

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Schep de bloem in een grote kom en maak een kuiltje in het midden. Giet er een beetje melk op en breek het ei erboven.
  2. Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
  3. Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
  4. Bak in de hete boter 4 grote pannenkoeken.
  5. Meng de noten met de bruine suiker, het kaneelpoeder en de sinaasappelrasp. Bestrijk hiermee de warme pannenkoeken.
  6. Vouw ze tot een vierkant door alle zijden van de cirkel naar binnen te klappen. Zo blijft er een kleine ruimte in het midden nog open.
  7. Snijd van de sinaasappels de schil tot aan het vruchtvlees dik af en snijd de sinaasappels in dunne plakjes.
  8. Garneer de pannenkoekflapjes met de plakjes sinaasappel en wat poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.