Overige video's

Pannenkoek ‘tuna melt’

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1015 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
25 g
Vezels 10 g
Zout 3,8 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192)

Bereiden

  1. Bereid de pannenkoekmix met de melk en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking tot een glad beslag. Roer de wortel erdoor.
  2. Verhit een scheutje olie en roerbak hierin de wokgroenten circa 5 minuten. Schep de tonijn erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin pannenkoeken van het beslag. Verwarm de ovengrill.
  4. Verdeel het tonijnmengsel over de pannenkoeken en bestrooi met de helft van de geraspte kaas. Rol de pannenkoeken op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
  5. Meng de helft van de bosuitjes door de crème fraîche en breng op smaak met peper. Verdeel dit mengsel over de pannenkoeken.
  6. Bestrooi met de rest van de kaas en gratineer 4-5 minuten niet te dicht onder de ovengrill tot de kaas gesmolten en lichtbruin is. Bestrooi voor het serveren met de rest van de bosui.

Bereidingstip

Vervang de wortel in dit recept door geraspte pastinaak of courgette.

Neem mozzarella in plaats van geraspte kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1015 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
25 g
Vezels 10 g
Zout 3,8 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.