Overige video's

Pannenkoek gevuld met spek en appel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de koekenpan en bak het spek in circa 3 minuten op middelhoge stand knapperig.
  2. Voeg een eetlepel bakproduct en de appelpartjes toe en laat ze al roerbakkend een beetje bruinen.
  3. Schep vervolgens de rozijnen erdoor en doe alles over in een kom.
  4. Klop de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad beslag.
  5. Verwarm steeds een klein beetje van de rest van het vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  6. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  7. Leg op elk bord een pannenkoek en verdeel de vulling erover. Klap de pannenkoeken 2 keer dubbel.

Bereidingstip

Gratineer de pannenkoeken eventueel nog met wat kaas onder de grill.

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.