Overige video's

Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
37 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (97)

Bereiden

  1. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
  2. Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook.
  3. Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen.
  4. Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de nog licht bevroren bosvruchten erop.

Wijnadvies

San Lucar Cream Sherry.

Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
37 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (97)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.