Overige video's

Panna cotta met vanille en citroen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
23 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Breng de melk met de room, het vanillestokje en de suiker aan de kook. Laat circa 5 minuten trekken op een lage stand tot de suiker is opgelost. Neem de pan van de warmtebron en verwijder het vanillestokje.
  2. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de warme room. Roer citroenschil en -sap erdoor en laat al roerend afkoelen tot lauwwarm.
  3. Giet de room in de puddingvormpjes en laat verder afkoelen. Laat de panna cotta in minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Stort de puddinkjes op bordjes en serveer eventueel met wat versgesneden sinaasappel of aardbeien.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
23 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.