Overige video's

Pangasiusfilet met tomaten-basilicumsaus en courgette

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Meng de bloem met de viskruiden. Dep de visfilets droog en haal ze door de bloem.
  2. Verhit de helft van de olijfolie en bak hierin de courgetteblokjes 3 minuten. Voeg de gezeefde tomaten, pesto, kookroom, zout en peper naar smaak toe.
  3. Kook intussen de tagliatelle en bak de pangasiusfilet in de rest van de olijfolie 3 minuten per kant.
  4. Serveer de visfilets met de tomaten-basilicumsaus en de tagliatelle. Bestrooi het gerecht met de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.